Over ons

In 2008 zijn wij, Bart en Inge, getrouwd en hebben we onze eerste professionele stappen gezet in Puurs Lof.​ Al 15 jaar runnen we met veel liefde onze zaak, onze passie. Ondertussen is ons gezinnetje twee kindjes rijker: Cyriel is 11 jaar en Rosalie ondertussen bijna 9 jaar.

In 2018 vonden we dat het tijd was voor een nieuwe ‘look & feel’. Want na 10 jaar volle tafels en letterlijk duizenden klanten kiezen wij met ons interieur voor een meer huiselijkere sfeer en rustigere variant van de brasserie. Meer sfeer = meer kwaliteit, daar streven we naar.

Inge heeft ondertussen haar eigen weg ingeslagen, zodat ze meer tijd heeft om de kinderen te zien opgroeien, zij werkt wel nog mee achter de schermen en steunt de projecten van haar man.

Bart is een zeer gedreven chef, en zit vol nieuwe ideeën.

Tijdens de sluiting omwille van corona hebben wij ons BBQ restaurant gesloopt, wij hebben in de plaats meer ruimte gecreëerd voor meer zitplaatsen binnen Puurs Lof. De eerste verdieping kan via een trap betreden worden, boven is er ook een sanitaire voorziening.

Welkom in onze bistronomie!